Remainly - Parterapi Online - Logotyp
Read More
Par använder dator tillsammans i en soffa | Remainly.se

Så fungerar Remainly

Remainly är en välbeprövad och lättanvänd onlinetjänst. Ni blir guidade av vår psykolog och parterapeut via videohandledning och tillhörande övningar.

Tusentals nöjda par

Read More

Problem i relationen?

Vår legitimerade psykolog och parterapeut Andreas Narum kommer, genom inspelade videoinstruktioner och tillhörande övningar, lära er beprövade metoder som hjälper par att lösa vanliga relationsproblem.

Oavsett om ni har utmaningar i vardagen eller befinner er i en krissituation, så har vi en relationsstig som är utformad för just era behov.

Par med problem
Online video vägledning

Vägledning med video

Alla stigar har tydliga och enkla videoinstruktioner och är utformade efter välrenommerade metoder samt utifrån Andreas Narums mångåriga erfarenhet som parterapeut.

Guidande övningar

Till varje video finns guidande övningar och uppgifter ni gör tillsammans. Ni får ny kunskap och lär er nya sätt att prata om viktiga frågor som kommer att gynna er relation i längden.

Själva kärnan i Remainly är tiden ni spenderar tillsammans i samtal med varandra.

Par som pratar om sina relationsproblem
Ett lyckligt par

Hitta tillbaka till varandra

Alla relationer behöver uppmärksamhet för att utvecklas. På Remainly får ni chansen att bli nyfikna på varandra samt och lära er hur man löser olika relationsproblem.

Så fungerar Remainly

Video - Så fungerar Remainly

Samtliga priser är per par.