Remainly - Parterapi Online - Logotyp
Läs mer


Solnedgång över havet  - Remainly

DÅLIG KOMMUNIKATION

Förbättra er kommunikation

På den här stigen lär ni er beprövade metoder som hjälper er att förbättra er kommunikation

Dålig kommunikation i en relation

När par säger att det är brist på kommunikation i deras relation, betyder det vanligtvis att det inte finns någon kommunikation...

Att känna att din partner inte lyssnar på dig kan få dig att känna dig avvisad och ensam. Dålig kommunikation i ett förhållande kan utlösas av en enkel kommentar som resulterar i ett bråk eller ett skuldspel. I parrådgivning är en vanlig fras: "Min partner lyssnar aldrig på mig".

Prova Remainly idag!

Priser är per par och med 7 dagars öppet köp

Dålig kommunikation

Kommunikation i ett förhållande

Kommunikation sker på många olika sätt och även om vi borde vara mer medvetna om vad vi säger, så finns det många andra sätt vi kommunicerar på, som vi också bör vara uppmärksamma på.

 

På Remainly förstår vi de utmaningar som par möter när det gäller kommunikation. "Hur startar man en konversation utan att hamna i ett skuldspel? " Ni får tillgång till några av de bästa teknikerna som finns för att hjälpa par med kommunikationsproblem.

 

Vi hjälper par att ta itu med frågor som påverkar deras förhållande. Genom att utforska dessa frågor kommer du att upptäcka en djupare och mer meningsfull koppling till din partner. När man lär sig att tala mer öppet till varandra och med mindre konfrontation kan par växa tillsammans och arbeta mer effektivt som ett team.

Tänk dig att din partner lyssnar uppmärksamt på dig eller är villig att erkänna att du har rätt!

Remainly kan hjälpa de flesta par

Vår psykolog och parterapeut Andreas L Narum kommer guida er steg för steg, via inspelade videoinstruktioner och övningar, till en bättre kommunikation i er relation. Remainly har hjälpt tusentals par att hitta en bättre framtid och många har skrivit till oss att deras förhållande aldrig har varit starkare.

Det finns inga tidsbegränsningar eller krav på att boka in externa möten på Remainly vilket innebär att ni kan schemalägga tid och plats som passar just er bra.

Priser är per par och med 7 dagars öppet köp.