Remainly - Parterapi Online - Logotyp
Läs mer


Kullar och ängar | Remainly.se

relationsproblem

Har ni relationsproblem?

Prova våra olika relationsprogram utformade av en erfaren psykolog.

Tusentals nöjda par har blivit hjälpta av Remainly!

Hantera relationsproblem

Oavsett om ni behöver hjälp med att hantera vanliga relationsproblem, lösa en akut kris eller bara har en önskan om att utveckla och förbättra ert förhållande - Remainly har en Relationsstig som passar just era behov!

Prova parterapi online

Läs mer om våra relationsstigar. Samtliga priser är per par.

Video - Förbättra er relation

I en stressig vardag glömmer många att fokusera på de små sakerna som verkligen betyder något. För att bibehålla ett hälsosamt förhållande är det viktigt att inte ta varandra för givet.

 

Speciellt om förhållandet börjar gå i slentrian är det viktigt att lära sig hur man kan utvecklas tillsammans.

Varför arbeta med relationen om det redan känns bra?

Det är en bra fråga och det finns minst två svar:

  • Det är mycket lättare att lära sig att undvika dåliga vanor och skapa goda, när man har det bra i relationen.
  • I många länder slutar mer än 50% av alla giftermål i skilsmässa. Om ni tar er tid att investera i ert förhållande kan det hjälpa er undvika att ni hamnar i en separation.

En av kärnfunktionerna i Remainly är att hjälpa par förstå och prata om sina individuella skillnader. Mycket av den friktion som på sikt kan leda till separation eller skilsmässa orsakas av att man inte har skapat ett naturligt sätt att prata om sina individuella behov, tankar eller önskningar.

Prata om det som är viktigt i relationen

Ett vanligt problem för många par är att de slutar prata om saker som verkligen betyder något, det är dessa detaljer som håller ett förhållande vid liv.

Remainly ger er professionell vägledning som behövs för att identifiera och prata om många av de saker ni tycker är viktiga i livet, så att ni kan upptäcka mer om varandra när ni utvecklar ert förhållande. Genom att göra detta förbereder ni er för en lycklig och långvarig relation.

Terapi kan låta främmande, men man bör se det som en vägledning till en bättre relation tillsammans med sin partner  

Det kan tyckas lite ovanligt och lite konstigt att prata om ämnen som föreslagits av någon annan, men många har berättat hur tacksamma de är för vad de lärt sig från Remainly, samt hur stor glädje de haft av det efteråt.

“Som psykolog och parterapeut känner jag starkt för att lära par erkända tekniker som skapar bättre förståelse och mer intimitet i en relation"

Remainly hjälper er att undvika relationsproblem

Vår psykolog och parterapeut, Andreas Narum, guidar er via videos, uppgifter och övningar. Relationsstigarna på Remainly är uppbyggda med utgångspunkt från Andreas mångåriga erfarenhet för att stödja par med vanliga relationsproblem, eller för att använda som förebyggande parterapi.  

 

Till skillnad från traditionell parrådgivning behöver man på Remainly inte boka tid för möten, känna sig stressad för hinna med att få in det i en stressigt schema med jobb och kanske andra barn- och familjeaktiviteter.

Ni väljer själva när och hur ofta ni vill jobba med Remainly. Ni kan alltid gå tillbaka och repetera, materialet finns alltid tillgängligt för er.

Prova Remainly och bygg grunden för bra framtid med din partner.

Mer om relationstips

Dåligt självförtroende i relation
Kom över dåligt självförtroende i en relation

Hur komma över dåligt självförtroende i en relation? Alla människor är olika, och för vissa kan det även leda till ett lägre självförtroende i en relation.

Hur hittar ni tillbaka till varandra efter depression?
Hur hittar ni tillbaka till varandra efter depression?

Hur man kan hitta tillbaka till varandra efter depression vara svårt. I denna artikeln kan man hitta bra tips och övningar som ni kan använda er av.

Så kan ni reparera ert förhållande | Remainly.se
Så kan ni reparera ert förhållande

Relationsexperten Andreas L. Narum berättar att nyckeln till att lyckas hitta tillbaks är att använda sig av välbeprövade metoder, lär dig mer på Remainly!

Samtliga priser är per par.