Remainly - Parterapi Online - Logotyp
Läs mer


En brygga vid en sjö  - Remainly

Hitta tillbaka till intimitet och sex

Kom nära varandra igen

Återuppbyggnad av intimitet handlar inte bara om en fysisk koppling utan också om ett djupt rotat mentalt band.

Lär er beprövade tekniker för hur ni kan bygga upp er intimitet

Par som ofta är intima är lyckligare i sin relation än de som inte gör det. Intimitet stärker inte bara kontakten mellan partners, det ger också sinnesfrid och kan leda till ökat välbefinnande. En sund intimitet är ett av de bästa sätten att upprätthålla en lycklig relation.

 

Det kommer perioder där par är mindre intima vilket kan leda till att man känner sig oönskad eller inte uppskattad. I verkligheten vill båda sidor vanligtvis vara mer intima, men kan vara osäkra på hur man ska ta itu med situationen, speciellt om det har gått lite tid.

Prova Remainly idag!

Alla priser är per par. Prova kostnadsfritt i 7 dagar.

Video - Hitta tillbaka till intimitet och sex

Diskutera intimitetsproblem

Det är möjligt att du eller din partner kan tycka att det är lite obekvämt att diskutera sådana frågor och vissa personer kan vara mer privata än andra. Om den ena sidan tycker att diskussionen är lättare än den andra, kan det resultera i dålig kommunikation, känslor av avslag och ibland bråk. Kulturella skillnader och tidigare erfarenheter kan göra det ännu svårare.

På Remainly hjälper vi par att diskutera intimitet på ett sätt som de båda är bekväma med. Vår professionella förståelse för relationer och människor innebär att vår vägledning är skräddarsydd för att passa alla och hjälper människor att närma sig ämnet utan att känna sig obekväma eller blyga.

Det är viktigt att prata om sina egna behov eftersom emotionella och fysiska behov grundläggande i ett förhållande är. Vi vill få par att öppna sig för varandra och förstå att återuppbyggnad av intimitet inte bara handlar om en fysisk koppling utan också om ett djupt rotat mentalt band.

Genom att hitta ett sätt att prata om sina behov och önskningar och upptäcka sätt att visa tacksamhet och tillgivenhet hjälper vi par att bryta sig loss från sin vanliga rutin, som med tiden kan ha blivit något mekanisk. 

Remainly kan hjälper er

Vår unika online-terapi leds av den skandinaviska parterapeuten Andreas L Narum. På den här stigen kommer en omfattande samling av inspelade filmer guida dig och din partner till återställd intimitet.

Det som skiljer Remainly från traditionell parterapi är flexibiliteten. Det finns inga mötesbokningar, eller tidsbegränsningar, ni är fria att se på filmerna och göra  övningarna när det passar er.

Alla priser är per par. Prova kostnadsfritt i 7 dagar.