Remainly - Parterapi Online - Logotyp
Read More


Hantera Otrohet | Remainly.se

komma över OTROHET

De flesta relationer kan överleva otrohet

Remainly guidar er, steg för steg, så att ni kan hitta tillbaka till varandra igen.

Läs mer

Parterapi kan hjälpa att komma över otrohet

De känslomässiga skadorna orsakade av otrohet kan vara väldigt smärtsamma, och den första tiden efter ett avslöjande känns ofta mycket jobbig. De flesta par har svårt att på egen hand kunna hantera det som skett, och många känner därför att deras förhållande riskerar att ta slut. Men det behöver inte vara så, det finns hjälp att få för att kunna hitta tillbaka till varandra igen.

"Par som fått hjälp att hitta tillbaka till varandra, efter otrohet, säger ofta att deras relation har blivit bättre. Ett resultat av den tid och engagemang de investerat i varandra"

Priser är per par och med 7 dagars öppet köp

Komma över otrohet

Förlåta otrohet

Det är viktigt att agera snabbt och korrekt i början av en otrohets situation. Känslor av svek, förtvivlan och ilska är vanligt och om du låter dessa känslor driva dig för långt, så kan det leda till att du gör saker du kommer att ångra på längre sikt. Låt oss guida dig från början - vår onlinebaserade terapi hjälper dig hantera situationen och läka såren.

 

Baserat på en kombination av forskning och erfarenhet kommer vår psykolog, Andreas Narum, att guida er genom inspelade videosessioner och tillhörande samtal och uppgifter ni gör på egen och och tillsammans.

Remainly kan hjälpa er

Vi vet att tar tid att hantera och bearbeta en otrohetssituation och det är viktigt att jobba med detta i en takt som passar er. Med Remainly finns det inga fasta tider att förhålla sig till och inga möten med någon terapeut att gå på. Använd Remainly på era villkor och när det passar er.

 

De allra flesta förhållanden kan överleva en otrohetsaffär. Om ni båda är villiga att investera den tid och det engagemang som behövs, så kan Remainly hjälpa er att läka såren och få er att hitta tillbaka till varandra igen.

Alla priser är per par och med 7 dagars öppet köp.