Remainly - Parterapi Online - Logotyp

Parterapi

Andreas L Narum om att söka parterapi

"Jag har genom åren som parterapeut träffat många par som har en sak gemensamt: De borde sökt parterapi tidigare! Om de hade gjort det hade de kunnat haft både en bättre relation och en bättre livssituation".

Många av paren har haft problem i sin relation under lång tid. De har kanske övervägt en en separation eller skilsmässa, men väljer till slut att prova parterapi. Vanligtvis tar det faktiskt inte så lång tid för paren att lära sig beprövade och praktiska tekniker för att få det bättre och därigenom kunna undvika en separation.

"En vanlig kommentar jag många gånger hört på vägen ut från min mottagning är: Jag önskar att vi hade sökt professionell parterapi för länge sen!".

Många par kanske inte funderar på att söka extern hjälp via parterapi eftersom det då kan kännas som ett misslyckande för deras relation. De hoppas kanske att deras problem löser sig av sig självt eller så orkar de inte ta tag i sina utmaningar. Många par tycker sig inte heller se någon fördel med professionell parterapi.

Därför skapade Andreas, Remainly - så att alla par som önskar kan få hjälp med en gång!

Remainly erbjuder professionell parterapi online som passar de flesta par!

7 dagars öppet köp. Är ni inte nöjda med vår tjänst får ni pengarna tillbaka inom 7 dagar.

Informationsvideo - Parterapi

Andreas om Remainly och parterapi

Om en av parterna är skeptisk till parterapi?

Det kan hända att en av parterna är mer angelägen om att söka extern hjälp än den andra. Detta är ganska vanligt bland par, men om du är den motvilliga partnern, tveka inte! Bara det faktum att du visar din partner att du är villig att göra förbättringar är positivt för relationen.

De personer som vägrar att följa med sin partner för att söka hjälp, väntar oftast tills ett ultimatum ställs. Genom att agera tidigare kan du förhindra mycket stress, hjärtesorg och ett eventuellt uppbrott.

Informationsvideo - Till den skeptiska partnern

Andreas tipsar om din partner är skeptisk till parterapi

Ta del vår samlade erfarenhet kring parterapi

Vår psykolog och parterapeut, Andreas L Narum, guidar er via videos, uppgifter och övningar. Våra relationsstigar är uppbyggda med utgångspunkt från Andreas mångåriga erfarenhet och följer en röd tråd för att stödja par med vanliga relationsproblem, eller med förebyggande parterapi.  

 

Till skillnad från traditionell parrådgivning behöver man på Remainly inte boka tid för möten, känna sig stressad för att hinna med att få in det i ett stressigt schema med jobb och kanske andra barn- och familjeaktiviteter. Det kan vara särskilt fördelaktigt för dem som är lite mer introverta personer och kanske har svårt för att kunna öppna sig för en tredje part.

Ni väljer själva när och hur ofta ni vill jobba med Remainlys stigar. Ni kan alltid gå tillbaks och repetera. Materialet från samtliga relationsstigar finns alltid tillgängligt för er.

Prova Remainly och gör som tusentals andra nöjda par som sagt "Ja" till en bättre relation!

Alla priser är per par och med 7 dagars öppet köp.